Jirkovi už v minulém století učaroval telemark a skialpinismus. Outdoorem žije a drží si o vybavení široký přehled. Nevynechá žádný veletrh a zatím mi vždycky dokázal odpovědět na jakoukoli všetečnou otázku. Jana dobře ví, že ty serepetičky a high tech membrány jsou sice fajn, ale ona je tu od toho, aby váš outfit dobře vypadal.

Co pro vás umíme udělat a jací jsme?

Máme širokou a smysluplně poskládanou nabídku dlouhé řady značek, které se kvalitou výrobků i věhlasem řadí ke světové špičce.

Když si u nás něco koupíte, bude to sázka na jistotu.

Umíme poradit a podle vašich přání nabídnout vhodné věci s optimálním poměrem cena-výkon. Specializujeme se na skitouring a zakládáme si na to, že vám dobře poradíme. Na horách pak rádi potkáváme naše spokojené zákazníky. 

Online poradna byla logickým krokem - vyzkoušejte si nás! Naše heslo zní "Jdi na to od hlavy!"

Vytváříme skialpovou kumunitu, jejímž základem jsou dlouholetí spokojení zákazníci, kteří šíří dobré jméno naší prodejny.

Samozřejmě náme také e-shop, ale líp vám poradíme v naší kamenné prodejně, kde máme víc zboží, než online…

Provozujeme půjčovnu – kdo si chce vyzkoušet skialpy, telemark nebo sněžnice, může se s těmito sporty seznámit s půjčenou výbavou.

Jsme tradicionalisté a když jsme v roce 1993 prodejnu otevírali, místo slova outdoor se říkalo jít ven… To ale neznamená, že nechytáme nejnovější trendy. A k tomu máme zkušenosti, které získáváme při pohybu v přírodě už od dětství!

Pořád nás to baví! K tradici patří i to, že jsme v centru Jičína na stále stejné adrese.

Jsme v obraze a tedy v pohybu – pořád aktivně skialpujeme, telemarkujeme, lezeme po skalách a jezdíme na biku...  

Více se o nás dozvíte na webových stránkách sagitaoutdoor.cz a telemark.cz. Ještě radši budeme, když za námi dorazíte do centra města pohádek – Jičína!