Nejen horolezkyně jistě ocení dámskou variantu populárních kalhot Midi. Rozšířili jsme také řadu triček pro lezení a volný čas, přidali nové atraktivní motivy. Stále klademe důraz na ekologickou stopu našich výrobků, a proto v této kolekci rozšiřujeme použití recyklovaných materiálů. Všechny výrobky z bavlny mají certifikaci GotS (Global Organic Textile Standard). Maximum výroby zajišťujeme v Evropě, 90 % vyrábíme u nás v ČR.
I přes nepřízeň této doby máme všichni stále možnost vyrážet do přírody, proto toho využijme. Prozkoumávejme okolí svého domova, stačí jen nazout běžecké boty nebo trekovky a vyrazit.
A teď už k novinkám z letního outdoorového oblečení.

Pánská kolekce

Bunda DEAMON

Hardshellová bunda, kterou využiješ všude. Nezradí při náročném výstupu v severní stěně a zároveň oceníš nízkou váhu při obtížném treku či na skialpech. U vývoje tohoto produktu jsme se zaměřili především na lehkost a funkčnost v každém detailu. Použití materiálu Gelanots je logickým krokem, který nám splňuje právě tyto požadavky. Nový atletický střih v kombinaci s propracovanou konstrukcí kapuce, předurčuje tuto bundu k opravdovým alpským dobrodružstvím.

 

Bunda DRU light

Legendární lehká sofshellová bunda Dru z nového lehkého a recyklovaného materiálu je zpět v naší kolekci. Je určena pro široké spektrum aktivit v horách i mimo ně. Anatomicky propracovaný střih a strečovost použitého materiálu zaručí uživateli maximální pohodlí při všech outdoorových aktivitách. Velice lehký, funkční a oděruodolný materiál dokonale ochrání proti větru a je vysoce prodyšný. Oceníš ho tedy při jakékoliv aerobní outdoorové aktivitě. Je ideální volbou nejen pro lezce a alpinisty, ale i pro další outdoorové nadšence při každodenním použití na kole, in-line bruslích či při běhu.

Bunda FREMONT

Bunda ideální pro milovníky letních treků, bushcraftu, prostě pro všechny, kteří rádi tráví čas v přírodě.
Kombinace syntetických a bavlněných vláken zaručuje odvod tělesné vlhkosti při zvýšené fyzické aktivitě a zároveň stále nabízí velice příjemný pocit z nošení.
P.S. 4 z 5 Direkťáků doporučují bundu Fremont v kombinaci s kalhotami Ranger nebo Mordor jako mají fešáci na fotkách (ten pátý dává přednost další novince Mordor Short)

Kalhoty FRASER

Nové technické kalhoty promyšlené do nejmenšího detailu. Za teplých letních dnů tato novinka nabídne hned čtveřici zipů pro účinné odvětrání nohou od kyčle až po kotník. Vnitřní strana nohavic je zesílena odolným materiálem proti oděru od trekingové obuvi.

MORDOR Short

Nové komfortní šortky pro každodenní použití. Model vycházející z úspěšných kalhot Mordor. Vyroben je z vysoce příjemného strečového směsového materiálu, který je lehký prodyšný a díky tomu zaručuje vysoký komfort nošení při všech outdoorových aktivitách v teplých měsících.

Dámská kolekce

CRUISE Short Lady

Nové lehké technické dámské šortky pro univerzální použití v originálním designu. Hlavní výhodou tohoto modelu je lehký, prodyšný a zároveň velice odolný materiál. Společně s velmi dobře padnoucím střihem předurčuje tyto šortky k použití především v letních horách při trekingu, horolezectví a via ferratě, ale i pro každodenní nošení.

FURKA Lady

Nová funkční košile v atraktivním dámském designu. Perfektně padnoucí střih spolu s moderním designem z ní tvoří stálici tvého letního šatníku. Ultralehký, mimořádně komfortní, rychleschnoucí materiál se postará o vysoké pohodlí i za horských letních dní. Košile je proto ideální jak pro každodenní nošení ve městě, tak i pro cestování a jakékoliv další volnočasové či nenáročné sportovní aktivity.

Cruise Short Lady

Dámské tílko s originálním designem. Komfortní strečový materiál a skvěle padnoucí střih spolu tvoří pohodlný lady top pro sportování i volnočasové aktivity.

Přátelé, závěrem vám přejeme pohodové strávení letní sezóny a úspěšné splnění všech vašich cílů!

Direct Alpine tým