Výstřední i funkční

Designové linie, barvy a styly v kolekci CRAZY IDEA představují explozi radosti a fantazie, přičemž jedinečné technické materiály jsou propojeny tak, aby bylo maximálně využito jejich vlastností. Crazy je synonymem pro výstřední, nevšední a nekonvenční oblečení, které si jde vlastní cestou a dává vale nudě a šedi. Smysluplné slovní spojení „Fast and Light“ (rychle a nalehko) je krédem celé značky a umožní nám vyrážet na vrcholky hor s minimální hmotností při zachování potřebného komfortu.

Valeria Colturi je stále ve středu dění

Valeria dodnes stojí v čele firmy, je její duší a stále má zásadní slovo ve vývoji produktů. Spolu se svým manželem Lucou, skialpinistou a běžcem, se snaží dělat věci na 100% a proto všechny prototypy produktů sami testují v okolí Bormia, mecce Crazy Idea, zkrátka tam, kde mají dokonalé podmínky k lezení, běhu nebo skitouringu. Jejich cílem je, abyste se na jejich produkty mohli spolehnout a oni tak mohli být hrdí na svoji práci. Všechny produkty značky CRAZY IDEA jsou vyráběny v Evropě z prémiových materiálů.

Několik osvědčených kousků od Crazy Idea

Feel Skirt  Woman Night Flower

Prošívaná sportovní sukně pro všechny outdoorové aktivity, kterou ale oceníte i v chladných zimních dnech jako třeba další vrstvu na džíny nebo naše kalhoty Wonder Magic. Má šikmé prošívání, které lichotí ženským křivkám. Výplň tvoří materiál Cloud 40 g, což je syntetická alternativa husího peří a tudíž je velmi teplá s vynikající prodyšností.

Jacket Feel Woman Night Flower

Prošívaná bunda na skialpy a jiné outdoorové aktivity, ale i pro všední den s izolací Cloud 150 g, což je „syntetické peří“. Softshellové vsadky na bocích, bedrech a spodní hraně rukávu zvyšují uživatelský komfort. Střih dokonale a podtrhuje ženskou siluetu, prostě tohle je ta pravá kombinace, kterou ocení každá žena. Bunda má pohodlnou kapuci a dvě kapsy na zip.

Vest Summit Woman Manuka

Prošívaná dámská vesta s kapucí, perfektní jako extra vrstva jak při sportovních aktivitách, tak i při běžném používání, v atraktivním dámském květinovém vzoru. Izolace z materiálu Cloud, což je syntetické provedení husího peří. Proto je vesta velmi teplá s vysokou prodyšností a charakterizuje ji rychlé schnutí. Je pohodlná, přilnavá a přizpůsobivá křivkám ženského těla díky velmi elastickým švům.

Ionic Jacket Woman Powder

Ikonická mikina a nejprodávanějších model z dámské kolekce s velmi ženským a barevným designem. Je ideální jako druhá vrstva pro střední a vyšší intenzitu pohybu, ale i pro každodenní nošení, neboť je vyrobena z teplého a prodyšného flísu Highperformance 3D. Ten je prodyšný a přitom příjemně hřeje, má ploché švy a ergonomický střih, který garantuje to nejlepší pohodlí.

Pant Zenith Woman Black

Evoluční dámské skitouringové kalhoty do vyšších nadmořských výšek. Mají rovný střih, vrchní tkanina je vodoodpudivě ošetřena DWR, jsou pružné a prodyšné s velmi příjemným flísem na vnitřní straně. Jsou vybaveny čtyřmi předními kapsami a z toho jsou dvě s vnitřní síťkou na podporu odvětrávání. Spodní část nohavice má regulaci šířky na zip s výřezem na přezky a je z odolného materiálu Cordura.

Crazy Gloves Ski Alp Race White Laguna

Nejvýkonnější rukavice na lyžařské túry a závody. Jsou velmi přilnavé a prodyšné s ochranou proti větru v nejcitlivější oblasti jakým je hřbet ruky.

Resolution Jacket Man Lime

Stěžejní model, který díky svému jedinečnému designu a zpracování najde využití nejen při sportu. Mikina je vyrobena teplého a prodyšného fleecu Highperformance 3D, který zaručuje teplo a prodyšnost i v těch nejnepříznivějších situacích.

Jacket Cervino Ultra Man Bluette – Cervino

Dokonalá hybridní střední vrstva řídící se mottem Crazy „fast and light“, jež byla vyvinuta už v polovině 90. let. Prodělala několik inovací a je doporučována nejen pro závodní skialp, ale i pro pokročilého aktivního skialpinistu, který vyžaduje a zná naše nejtechničtější a nejmodernější modely. Italská fleecová textilie Vuelta má střední hmotnost, ale je velmi teplá. V podpaží je lehká textilie tzv. "honeycomb", která usnadňuje odvádění vlhkosti. Přední část je kombinace materiálů Vualta a Toray. Nepromokavost a větru odolnost je samozřejmostí, stejně tak atletický střih. Součástí jsou dvě kapsy na hrudi, vnitřní kapsy na stoupací pásy a malá kapsa na lavinový vyhledávač.

Backup Jacket Man Black Bluette

Prošívaná bunda určená pro nejnáročnější klienty a nejdrsnější podmínky. Konstrukce je ergonomická a elastická, navržená tak, aby vás udržovala v teple, suchu a pohodlí. Vrchní vrstvu tvoří nepromokavá a prodyšná membrána Dermizax s tepelně lepenými švy. Izolaci zajistí na ramenou Primaloft Active, kapuce a zbylé části vyplňuje Down Blend. Má několik vnitřních a vnějších kapes, širokou kapuci a spodní lem nastavitelný šňůrkami.

Pant Acceleration Man Bluette

Vysoce odolné a vysokohorské kalhoty, spodní nohavice jsou vyztužené nepromokavou membránou. Mají pružný pas s poutky, zapínání na druky a zip a několik reflexních prvků pro zlepšení viditelnosti.

Pant Cervino Ultra Man Black Lime

Rychle a s lehkostí to je „motto“ tradičních skialpových kalhot Cervino. Tkanina Vuelta, vyrobená v Itálii byla vybrána pro pohodlí díky vysoké prodyšnosti a termoregulaci. Kalhoty mají atletický střih. Kombinace různých technických materiálů je smysluplně rozmístěna po celé délce nohavice. Jsou jako elastické nepromokavé legíny se skvělou membránou proti větru. Detaily jako jsou ploché švy v kontrastu s barvami jim dodávají dynamický vzhled. Na spodní straně je manžeta zakrývající skialpovou obuv, kterou lze přizpůsobit nejprodávanějším modelům na trhu.

Pant Scooter Man Light Jeans Print

Nejpohodlnější kalhoty na vysokohorské horolezecké túry až do těch nejextrémnějších podmínek. Ikonický džínový potisk je pro Crazy charakteristický. Kombinace voděodpudivé a větruodolné membrány s izolací z Primaloftu garantuje dostatečné teplo a přitom dostatečnou prodyšnost.

Crazy Socks Compression Bluette Lime

Kompresní podkolenky pro závodní nebo aktivní skitouring. Jsou velmi lehké a komfortní a díky tomu se zabraňuje nepříjemnému tření. 

Kompletní informace o sportovním oblečení Crazy Idea najdete na webu značky

Dovozcem Crazy Idea do ČR a SR je firma Deal Partner.

Přehled prodejců oblečení italské značky Crazy Idea v ČR a SR

SkitourGuru tip: pokud chceš být také crazy, navštiv skialpové speciálky - v Tatrách v síti prodejen galfy­.sk, Intersport Pec pod Sněžkou, Namche v Praze a vybraných obchodech Rock Point.

Crazy Idea - the original ski touring clothing